Werken bij eZense

De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.

Werken bij eZense

eZense heeft momenteel de volgende openstaande vacatures:

Internet marketeer

Ben jij een échte internet marketeer met passie voor online marketing? Weet jij als geen ander hoe je websites bovenaan in Google moet ranken en ben je dol op gegevens analyseren in Analytics? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier wat we van je vragen en hoe je kan solliciteren.

Stagiair internet marketeer

Stage lopen bij eZense is leuk en erg afwisselend. Je gaat volledig mee draaien in de organisatie en leert hier van alles over internet marketing. Basis kennis van internet marketing is een pre. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Mocht er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen staan, houdt dan onze website in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Indien je een open sollicitatie wilt sturen, stuur dan je motivatie en CV naar info@eZense.nl. Op het moment dat wij een passende functie beschikbaar hebben, zal jouw sollicitatie in de procedure meegenomen worden.