De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.

14

Mar 2013

eZense & DataVisual INSIGHT!OUT

door Rowin Winkels

EZENSE & DATAVISUAL NODIGT U UIT OP 17 APRIL BIJ INSIGHT!OUT


Aansluiting houden op een snel veranderende omgeving is tegenwoordig een van de belangrijkste uitdagingen voor organisaties. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfsprocessen goed op elkaar aansluiten? Hoe bereikt u uw doelgroepen?

Tijdens een aantal sessies zullen actuele thema’s besproken worden die ingaan op de laatste ontwikkelingen op ICT-vlak en de daaraan gerelateerde onderwerpen. Tijdens het programma kunt u deelnemen aan twee sessies. Hierbij heeft u de keuze uit twee thema’s. Bij welk thema sluit u aan? Het programma ziet er als volgt uit:

SESSIE 1

15.30 UUR - MOBILE DEVICES IN UW ORGANISATIE EN NU?
Tablets en smartphones zijn hedendaags niet meer weg te denken in organisaties. Het gebruik brengt vele voordelen met zich mee. Echter wat zijn de risico`s met betrekking tot de bedrijfsdata en de beveiliging hiervan? Hoe gaat u om met het beheer? Bent u benieuwd wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan deel aan deze sessie.

15.30 UUR - APPS CAN MAKE THE DIFFERENCE
Door het toenemende gebruik van smartphones en tablets zullen steeds meer organisaties en consumenten gebruik gaan maken van apps. Wat zijn de ontwikkelingen op app gebied? De mogelijkheden op app gebied zijn immers eindeloos. En hoe ontwikkelt M-commerce (sales genereren via smartphones) zich? Graag informeren wij u over deze mogelijkheden.

SESSIE 2

16.30 UUR - HOE WORDT MIJN ORGANISATIE OPTIMAAL VINDBAAR?
Social media heeft zich ontwikkeld als een belangrijk digitaal medium. Hoe zet uw organisatie dit medium in? Bent u bekend met de gevaren en de mogelijkheden hierin? Hoe wordt u via het internet gevonden en welke middelen zet u hier voor in? Tijdens deze sessie zullen deze onderwerpen aan bod komen om u in een korte tijd bij te praten over de do`s en de dont`s op dit gebied.

16.30 UUR - SLIM WERKEN MET OUTLOOK
Nu economische groei steeds minder vanzelfsprekend is, wordt de productiviteit steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Hoe gaat u hiermee om? Middels deze sessie willen wij een aantal handige tools aanreiken waarmee u tijdswinst kunt boeken en meer productiviteit kunt creëren. Wij dagen u graag uit.

PROGRAMMA

15.00 UUR - Ontvangst met koffie & iets lekkers
15.30 UUR - Sessie 1 incl. pauze
16.30 UUR - Sessie 2
17.15 UUR - Borrel & een heerlijke hap

LOCATIE

eZense / DataVisual aan de Rijssenseweg 51a/b

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen via ons contactformulier