Blog

De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.

18

Mar 2014

Google+ berichten in de zoekresultaten van Google

door Rowin Winkels

Onlangs heeft Google een update doorgevoerd. Hierdoor worden in de zoekresultaten van Google ook berichten getoond die bij Google+ geplaatst zijn. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en verdient zeer zeker de aandacht om in de toekomst goed vindbaar te blijven.

3

Feb 2014

Persbericht versturen

door René Hegeman

Door middel van persberichten kun je zowel online als offline een hogere naamsbekendheid creëren. Internet wordt steeds belangrijker, mede doordat het bereik steeds groter wordt. Bij veel bedrijven zullen de online verkopen steeds meer toenemen en de offline verkopen afnemen.

21

Jan 2014

Voordelen Social media

door René Hegeman

Social media is al een tijd geen hype meer en is een must have voor vele succesvolle bedrijven. Bedrijven spelen in op de voordelen van social media. Maar waarom is social media de laatste paar jaren zo populair geworden en hoe kan social media ervoor zorgen dat uw bedrijf nog succesvoller wordt?