Blog

De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.

8

Jan 2014

De komst van web 3.0

door Rowin Winkels

Je hebt de laatste tijd ongetwijfeld wel eens van web 3.0 gehoord. Maar wat houdt web 3.0 nou precies in? En wat kunnen we hieruit leren voor onze internet marketing? Om daar achter te komen moeten we de ontwikkeling van het internet in kaart brengen van web 1.0 naar web 3.0.

13

Dec 2013

Realtime marketing

door René Hegeman

Realtime marketing is een vorm van marketing die toegepast wordt als iets heel actueel is. Deze vorm van marketing vraagt creativiteit in een vaak zeer kort tijdsbestek, omdat de een bepaald item vaak maar even hot is. Realtime marketing wordt vaak toegepast bij populaire evenementen, een televisie programma of innovatie ideeën.

9

Dec 2013

Online strategie, welke online strategie past bij jouw bedrijf?

door Rowin Winkels

Een informatieve website of webshop (laten) bouwen is vaak niet goedkoop en is daarnaast erg tijdrovend. Een mooie website zal niet snel lucratief uit zichzelf worden. Doormiddel van een online strategie kun je ervoor zorgen dat je je doelstellingen bereikt.