René Hegeman

De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.

René Hegeman

René Hegeman

Certificering

Contactgegevens

Telefoon: 06 - 3700 2264
E-mail: r.hegeman@ezense.nl

  

René is als strategisch consultant verantwoordelijk voor de internet marketing bij diverse klanten.

Veel van zijn uren brengt hij door bij de klant op locatie. Korte lijnen, snel schakelen en constant monitoren om voor de klanten een stabiele groei te verwezenlijken waarbij de ROI hoog staat aangeschreven. Als vraagbaak voor de overige teamleden is hij altijd bereikbaar.

René Hegeman is in 2007 begonnen met eZense. Met het vertrouwen en hulp van de overige aandeelhouders is René in staat geweest om een innovatieve onderneming  neer te zetten met een jaarlijkse stabiele groei in een markt die constant in beweging is.

Woorden zoals team, samenwerking,  (ont) zorgen, bouwen en passie  zijn kernwoorden waar René zich erg in kan vinden.

René, wat vind je zo leuk aan je vak?

De band die je met je klanten opbouwt! In dit vak bestaan veel bedrijven die hetzelfde beweren te doen. Het onderscheidend vermogen zit hem in het resultaat. Daarvoor heb je wel vertrouwen nodig. En dat vertrouwen moet je verdienen.

Geen loze beloftes maar samen met de klant een strategie uitzetten. Het vertrouwen krijgen en behouden. Dat leidt tot resultaat! En resultaat leidt tot een hogere omzet ….

Onze focus ligt op het totaalplaatje, dus niet alleen maar Search Engine Advertising, maar het totale traject. Dus ook het gebruik van de website, de snelheid en het optimaliseren van de site, wat vele factoren kent. Het is een samenwerking tussen de klant, de technische partijen en eZense.

De snelle wijzigingen in de markt, de zoekmachines die telkens veranderen, wat je bij de ene klant (of mijn eigen shop) leert kunnen toepassen bij andere klanten en de dynamiek van het online proces maken mijn vak tot een vak waarin ik dagelijks met passie en veel plezier de uitdaging aanga.

René, wat doe zoal in je vrije tijd?

Vrije tijd …. Ik ben een vakidioot die het heerlijk vindt om kennis op te doen en te delen. Dus veel van mijn tijd gaat zitten in het ondernemen en de passie voor het vak.  

Ik mag graag lezen en wandelen. Ook kun je mij regelmatig aantreffen in het zwembad. Ik ben zeer geïnteresseerd in NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en pas dit dagelijks toe.

Strategieën en concepten bedenken en deze kunnen verwezenlijken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Gelukkig kan ik ook nog tijd vrij maken voor onze kinderen, mijn vriendin, vrienden en familie.