Content management (onderhoud)

Op het moment dat uw social media campagne inrichting voor elkaar is, zult u structureel interessante, leuke of merkwaardige content moeten posten om zichtbaar naar voren te komen en een groter bereik te creëren. Een social media campagne kan verschillende functies hebben zoals meer naamsbekendheid, klantenbinding, een kanaal voor nieuwe klanten, informatie voorziening, enzovoorts.

Onderhoud is belangrijk

Nadat uw social media campagne ingericht is, is het essentieel om actief te zijn op het gekozen platform. We zien nog steeds veel bedrijven waarbij een melding staat dat het bedrijf een aantal maanden, of soms jaren terug, voor het laatst actief was. Dit zijn berichten die elke doelgroep erg afschrikken en deze zullen eerder nadelig als gunstig zijn voor uw marketing.

Social media onderhoud uitbesteden

eZense kan u ondersteunen bij het social media onderhoud. Wij kunnen zowel een geschikte strategie formuleren en deze vertalen naar een concreet actieplan en inhoud voor berichten, als het totaal ontzorgen in het onderhoud van uw social media platformen. Het wekelijks of twee wekelijks posten van berichten is essentieel om zichtbaar naar voren te blijven komen. Social media adverteren is een vervolgstap welke bij de juiste inrichting erg succesvol zal zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over social media onderhoud? Neem gerust contact op.