Consultancy en training

eZense verzorgt internet marketing trainingen en workshops. Dit kan zowel bij eZense op kantoor als op locatie. Door middel van trainingen en workshops kunnen u en wellicht uw personeel meer te weten komen over de vele mogelijkheden van internet marketing.

Internet marketing consultancy

Op het moment dat het personeel, waarbij met name de focus ligt op de afdeling marketing, meer bekwaam raakt met de mogelijkheden van internet marketing kan dit vele voordelen op leveren. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van gerichte nieuwsberichten op belangrijke zoekwoorden waarop veel gezocht wordt. Als de focus hierop ligt, kan uw website beter gevonden worden op de zoekwoorden waarop u de nieuwsberichten schrijft. Het nieuwsbericht staat online, maar is het nieuwsbericht ook wel zo interessant? Hoe vaak is hij gelezen en hoe vaak is hij gedeeld? Tijdens een training kunnen u en uw personeel meer te weten komen over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde voor uw organisatie.
Lees meer over internet marketing consultancy

Social media workshop + training

Tijdens een social media workshop en training kunnen wij u en uw personeelsleden intensief trainen in hoe men bedrijfsmatig kan omgaan met de verschillende social media platformen. Het deelnemen aan social media voor uw bedrijf is een grote kans. Vaak wordt deze kans niet benut omdat een organisatie niet weet hoe hier mee om te gaan. Tijdens een training kan hiervoor een structuur opgezet worden. Een professionele training kent verschillende niveaus. Door dit vooraf te bespreken kunnen wij een training op maat bieden voor u en uw personeelsleden.
Lees meer over Social media workshop + training

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van trainingen en workshops? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en antwoord te geven op eventuele vragen. Neem gerust contact met ons op.