Campagne inrichting

 Op het moment dat u ervoor gekozen heeft om deel te gaan nemen op Social media of wanneer u al een tijdje onderweg bent, maar nog moeite heeft bij uw social media campagne, is het verstandig om de basis goed weg te zetten. Tijdens een social media campagne inrichting wordt er in overleg met u een keuze gemaakt uit de verschillende social media kanalen. Als één of meerdere kanalen gekozen zijn, kan eZense u ondersteunen bij de juiste inrichting. Door uw bedrijfsvermelding strak weg te zetten en dit eventueel te koppelen aan uw eigen persoonlijke profiel kunt u uw berichten gemakkelijk plaatsen, monitoren en bijsturen.

Social media kanalen

Bij de verschillende social media kanalen kunt u een bedrijfsvermelding aanmaken. Een Facebook bedrijfspagina komt in de praktijk erg vaak voor. Voor de B2B markt is juist LinkedIn een mooi kanaal om veel volgers te krijgen. Twitter en Youtube zijn kanalen die ook erg interessant kunnen zijn, afhankelijk van uw branche. Een Google+ pagina en deze koppelen aan Google auteurschap is iets wat elke volwaardige marketingverantwoordelijke binnen een organisatie zou moeten meepakken.

Social media onderhoud en adverteren

Als uw inrichting staat is het belangrijk dat er structureel nieuwe inhoud gepost wordt. Alleen organisaties die hier actief mee bezig zijn, zullen dit terugzien in hun cijfers. Door middel van social media content management zorgt u ervoor dat u effectief gebruikt maak van de social media kanalen, zonder dat hier kostbare tijd verloren gaat. Door middel van social media adverteren kunt u gericht adverteren via social media en kunt u uw naamsbekendheid en uw bedrijfsvermelding positief beïnvloeden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een social media campagne inrichting? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.