Google Ranking

In de Google Ranking kunt u constateren hoe goed Google u heeft beloont en of uw website hoog in de zoekmachines te vinden zal zijn.

Om met zoekmachine optimalisatie hoog in de Google Ranking te scoren moet u zich er bewust van zijn dat 96% van het internet verkeer via Google gaat.

Google bepaalt welke eigenschappen van uw website worden beloond of bestraft en dit bepaalt op welke positie u te vinden bent in de Google Ranking! Het liefst verschijnt u in de TOP 10 want dit is de eerste pagina met de zoekresultaten. Door middel van een Website Check verkrijgt u onder andere inzicht in uw huidige positie en waar de verbeterpunten, lees kansen, liggen. eZense kan u hiermee verder ondersteunen door een zoekwoorden onderzoek uit te voeren zodat de teksten binnen uw website zijn ingericht op het zoekgedrag van de internet gebruiker. U zal beter gevonden worden op uw diensten of producten en uw website stijgt in de Google Ranking. Ook de technische kant van uw website wordt beoordeeld door Google en heeft dus invloed op uw positie in Google Ranking. Daarom is het van belang om te weten waarop uw website op wordt beoordeeld. eZense is SEO expert en zal u op alle onderdelen een professioneel advies geven en u verder kunnen begeleiden en ondersteunen om een Top positie in de Google Ranking te behalen.

Vindbaarheid is en blijft het sleutelwoord.

In deze tijd heeft bijna iedereen internet dus hoeft u niet meer op zoek naar uw potentiële klant want die gaat op zoek naar u! Het internet is veruit de makkelijkste manier om uw doelgroep te bereiken en te binden. Ten slotte hoeft u alleen maar gevonden te worden. Scoren met eZense in de Google Ranking!

Van zoekwoord naar succes in vier stappen:

  • Stap 1. Site Analyse, de nulmeting voorafgaand aan zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Stap 2. Zoekmachine optimalisatie, de strategie om uw vindbaarheid te vergroten. U krijgt inzichtelijk welke punten voor verbetering noodzakelijk zijn met de site analyse.
  • Stap 3. Internet marketing, internet advertenties, rechtstreeks gericht op uw doelgroep.
  • Stap 4. Website onderhoud, behaalde resultaten continueren en bijsturen van nieuwe doelstellingen