Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is de pagina die een bezoeker van uw website als eerste te zien krijgt. Niet iedere bezoeker komt rechtstreeks op uw homepage, met de juiste instellingen “landt” een bezoeker rechtstreeks op de pagina die zijn interesse heeft, de landingspagina.

Landingspagina in de praktijk:

  • Er wordt gezocht op “moderne woning”.
  • U bent een aannemer en biedt diverse stijlen woningen aan, waaronder de “moderne woning”.
  • Uw website is goed vindbaar in de Google Ranking.
  • De eerste pagina van uw website die de zoeker in zijn zoekresultaten te zien krijgt is uw aanbod over “moderne woning”!
  • Met een simpele muisklik belandt uw bezoeker op deze landingspagina, hij hoeft niet eerst naar uw homepage om daar de gewenste informatie op te zoeken.

Het belang van de juiste landingspagina

Een zoeker op internet wil snel de juiste informatie vinden. Niet eerst een site helemaal doorzoeken, maar meteen het resultaat krijgen waar hij naar op zoek is. De bezoeker van uw site leest niet alle tekst, maar scant deze wel. Door ervoor te zorgen dat een potentiele bezoeker van uw site meteen op de juiste landingspagina terecht komt, vergroot u de kans op een contactmoment. Met een landingspagina zet u het belang van de bezoeker van uw website voorop en hier zal u voor worden beloond.

Optimalisatie van uw landingspagina

Een landingspagina, gevonden worden en klaar? Er komt iets meer kijken bij het inrichten van de juiste landingspagina. U moet weten naar welke zoekwoorden uw potentiele bezoekers op zoek zijn en tijdig inspelen op ontwikkelingen in de markt. Soms moet een landingspagina veranderd of vernieuwd worden. eZense kan u van dienst zijn bij de optimalisatie van uw landingspagina.

Landingspagina en SEO

Van zoekwoord naar resultaat binnen drie klikken! Het hebben van de juiste landingspagina is een onderdeel van SEO, zoekmachine optimalisatie. eZense is SEO expert en wij kunnen u adviseren en ondersteunen in het optimaliseren van uw website en de bijbehorende landingspagina’s. Als u als uw landingspagina’s binnen uw website op orde heeft, dan zal Google u hiervoor belonen. U zult stijgen in de Google Ranking en dus beter gevonden worden in de zoekmachines