SEO Tips

Met de SEOTips geven wij u een overzicht van alle mogelijkheden die zoekmachine optimalisatie voor uw website te bieden heeft en we maken de effecten meetbaar en inzichtelijk voor uw onderneming. Kortom, met SEOTips weet u waar u aan toe bent en waar uw kansen op succes liggen.

Met Zoekmachine Optimalisatie vergroten we de effectiviteit van uw aanwezigheid op het internet

Voordat we de tool Google Analytics kunnen installeren zal er eerst een nulmeting, de Site Analyse gemaakt worden. Dit geeft ons de mogelijkheid om precies te kunnen gaan meten wat het effect van alle SEO activiteiten is geweest. We maken voor u inzichtelijk hoeveel bezoekers uw website heeft gehad, hoelang en op welke pagina men heeft gezocht maar tevens of er een contactmoment is geweest?! Want Meten = Weten

Met alle verzamelde informatie kunnen we u nog betere SEOTips geven over uw kansen en mogelijkheden op het internet. Hierbij zullen we zeker ook naar de technische kant van uw website kijken en u hierin adviseren want dit onderdeel gaat hand in hand met SEO.

Onze SEOTips zijn een op maat gemaakte aanbeveling speciaal voor uw website in uw branche

U heeft zelf de keuze welke SEOTips u als eerste wilt doen. En u kunt er voor kiezen een aantal zaken zelf te regelen. eZense is er om u te adviseren en ondersteunen daar waar nodig. Tevens kunnen wij u en uw medewerkers begeleiden en trainen om SEO, de zoekmachine optimalisatie, in de toekomst zelf te onderhouden.

eZense kan voor u het gehele SEO traject verzorgen zodat u meer tijd heeft om te ondernemen!

Van zoekwoord naar succes in vier stappen

  • Stap 1. Site Analyse, de nulmeting voorafgaand aan zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Stap 2. Zoekmachine optimalisatie, de strategie om uw vindbaarheid te vergroten. U krijgt inzichtelijk welke punten voor verbetering noodzakelijk zijn met de site analyse.
  • Stap 3. Internet marketing, internet advertenties, rechtstreeks gericht op uw doelgroep.

Stap 4. Website onderhoud, behaalde resultaten continueren en bijsturen van nieuwe doelstellingen