Site Analyse

Met een Site Analyse maken we een nulmeting van uw website zodat we daarna precies kunnen meten hoeveel bezoekers u heeft per dag en bij kunnen sturen om dit aantal te verhogen. U krijgt inzichtelijk of uw website aan de wensen van Google voldoet en of uw structuren correct zijn.

Naar aanleiding van de uitkomst van de Site Analyse maakt eZense voor u inzichtelijk hoe populair uw site is en waar de kansen liggen en wat de verbeterpunten zijn.
Na een Site Analyse kunnen we met meetbare resultaten de effecten van SEO of wel zoekmachine optimalisatie voor uw onderneming in kaart gaan brengen.

U zult nog versteld staan van de resultaten met SEO, zoekmachine optimalisatie

Stel na de Site Analyse doelen die u graag wilt behalen, zodat u, als u met SEO gaat beginnen, kunt zien in de resultaten welke doelstellingen al behaald zijn en waar nog wat moet worden bijgestuurd.

eZense is SEO expert en met onze vakkennis kunnen we u adviseren, ondersteunen en begeleiden met zoekmachine optimalisatie en daarvan kunt u de toegevoegde waarde voor uw onderneming ervaren.
Weet waar u staat met uw website met een Site Analyse van eZense. SEO is maatwerk, ook voor uw onderneming.

Vraag vandaag nog een Site Analyse aan door ons te bellen of te mailen.

Van zoekwoord naar succes in vier stappen

  • Stap 1. Site Analyse, de nulmeting voorafgaand aan zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Stap 2. Zoekmachine optimalisatie, de strategie om uw vindbaarheid te vergroten. U krijgt inzichtelijk welke punten voor verbetering noodzakelijk zijn met de site analyse.
  • Stap 3. Internet marketing, internet advertenties, rechtstreeks gericht op uw doelgroep.
  • Stap 4. Website onderhoud, behaalde resultaten continueren en bijsturen van nieuwe doelstellingen