Zoekmachine Optimalisatie (SEO) cursus

Ruim 95 % van de Nederlanders begint hun zoektocht naar een product of dienst via de zoekmachine Google. Door diverse onderzoeken is aangetoond dat de eerste 20 zoekresultaten in die zoekmachine de allerbelangrijkste zijn. Een vermelding van uw website met uw product of dienst in deze eerste lijst van zoekmachines is dus van groot belang voor het genereren van bezoekers op uw website. Hoe heeft u dit geregeld?

Maar alleen met het genereren van bezoekers bent u er niet. U wilt dat bezoekers uw dienst of product afnemen. Daarvoor is het van belang dat u inzicht krijgt in het gedrag van uw bezoeker op uw website. Weet u wat uw bezoeker op uw website doet?

Steeds belangrijker is het hoe andere mensen over uw product of dienst schrijven op internet. U wilt immers niet dat uw reputatie, die u zorgvuldig heeft opgebouwd, door anderen ge- of misbruikt wordt. Internet is een groot medium. Hoe zorgt u dat u weet wat anderen over uw product of dienst schrijven?

Heeft u niet alle antwoorden op bovenstaande vragen? Twijfelt u of wilt u hier meer over weten? Volg dan deze cursus.

Inhoud van de Zoekmachine Optimalisatie (SEO)cursus

Tijdens de Zoekmachine Optimalisatie (SEO) cursus behandelen wij o.a. de volgende onderwerpen:

  • Wat is zoekmachine optimalisatie?
  • Wat is internet marketing?
  • Wat doet een zoekmachine en hoe werkt deze?
  • Kan ik van tevoren inzicht krijgen in klantgedrag over mijn product of dienst?
  • Welke punten zijn van belang om mijn eigen website te optimaliseren?
  • Hoe zorg ik ervoor dat andere mensen op mijn website gaan stemmen ( link building)?
  • Hoe kan ik gebruik maken van de mogelijkheden die Google Adwords mij biedt?
  • Welke tools kan ik gebruiken?
  • Hoe weet ik wat andere mensen over mij of over mijn website schrijven?

Tijdens de Zoekmachine Optimalisatie (SEO) cursus is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Graag ontvangen wij van tevoren uw website adres en eventuele specifieke vragen, zodat we daar binnen de cursus op in kunnen gaan. Mits u deze wilt delen met uw mede-cursisten uiteraard.

Consultancy Zoekmachine Optimalisatie – SEO of web Analytics

Tevens is het mogelijk om op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) of website Analytics een van onze medewerkers een dagdeel in te huren, om 1 op 1 uitleg te geven over de mogelijkheden voor uw website en uw doelstellingen daarmee. Deze Zoekmachine Optimalisatie (SEO) cursus is bedoeld voor onder andere eigenaren van websites, webmasters, content managers en marketingmedewerkers, maar ook voor personen die interesse hebben in SEO. Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke technische kennis vereist.

Deze Zoekmachine Optimalisatie (SEO) cursus wordt gegeven door René Hegeman. René Hegeman heeft de kwalificatie van Google Analytics Individual Qualification en is al enige jaren “Adwords Qualified”. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van SEO en adviseert verschillende bedrijven onder andere op het gebied van zoekmachine marketing, website Analytics en e-mail marketing.

Meer weten over onze SEO training? Vul dan het contact formulier in en wij bellen u terug.