Consultancy en training

eZense verzorgt internet marketing trainingen en workshops. Dit kan zowel bij eZense op kantoor als op locatie.
Door middel van trainingen en workshops kunnen u en wellicht uw personeel meer te weten komen over de vele mogelijkheden van internet marketing.

Internet marketing consultancy

Op het moment dat het personeel, waarbij met name de focus ligt op de afdeling marketing, meer bekwaam raakt met de mogelijkheden van internet marketing kan dit vele voordelen op leveren. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van gerichte nieuwsberichten op belangrijke zoekwoorden waarop veel gezocht wordt. Als de focus hierop ligt, kan uw website beter gevonden worden op de zoekwoorden waarop u de nieuwsberichten schrijft. Het nieuwsbericht staat online, maar is het nieuwsbericht ook wel zo interessant? Hoe vaak is hij gelezen en hoe vaak is hij gedeeld? Tijdens een training kunnen u en uw personeel meer te weten komen over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde voor uw organisatie.

eZense kan internet marketing werkzaamheden zowel vanuit eigen kantoor verwezenlijken als ook op locatie. Door middel van een consultancytraject kan er invulling gegeven worden aan het geven of het uitvoeren van werkzaamheden op eigen locatie. Een aantal voordelen:

  • U hoeft niet de deur uit voor onderling overleg
  • Op al uw internet marketing vragen kunnen wij direct antwoord geven
  • U kunt zien welke werkzaamheden wij uitvoeren en kan over de schouder meekijken welke wijzigingen wij doorvoeren.
  • Wij kunnen u of uw personeelsleden advies geven op gebied van internet marketing, zodat u of uw personeelsleden ook zelf werkzaamheden kunnen (gaan) uitvoeren.

Op locatie kunnen wij zowel verbeterslagen maken op gebied van zoekmachine optimalisatie, ook wel “search engine optimization” (SEO) genoemd, of zoekmachine adverteren, ook wel “search engine advertising” (SEA) genoemd. Ook kunnen wij bijvoorbeeld invulling geven aan social media marketing. Internet marketing consultancy kan dus concreet verschillende werkzaamheden bevatten, waarbij eZense zelf werkzaamheden op locatie kan uitvoeren of één van uw personeelsleden kan coachen.

Social media workshop + training

Tijdens een social media workshop en training kunnen wij u en uw personeelsleden intensief trainen in hoe men bedrijfsmatig kan omgaan met de verschillende social media platformen. Het deelnemen aan social media voor uw bedrijf is een grote kans. Vaak wordt deze kans niet benut omdat een organisatie niet weet hoe hier mee om te gaan. Tijdens een training kan hiervoor een structuur opgezet worden. Een professionele training kent verschillende niveaus. Door dit vooraf te bespreken kunnen wij een training op maat bieden voor u en uw personeelsleden.

Een workshop social media brengt uw bedrijf volledig op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen en kan u adviseren bij uw social media beleid. Social media bestaat inmiddels een aantal jaren en vele bedrijven nemen hier ook deel aan. Niet elk bedrijf is actief op social media.

Als een bedrijf niet actief is op social media kan dit verschillende redenen hebben. Doordat bedrijven vaak niet weten hoe zie hier mee om moeten gaan, nemen ze niet deel aan social media. Sommigen bedrijven zien het als een bedreiging dat medewerkers de hele dag op hun eigen social media zitten. Een gemiste kans in onze ogen. Met een goed beleid loont het zich zeer zeker terug!

Social media workshop en training

Een social media workshop en (interactieve) training kan zowel vanuit eigen kantoor gegeven worden als op locatie. Op eigen locatie heeft verschillende voordelen:

  • Vertrouwde omgeving
  • Er kunnen instructies op de werkplek gegeven worden
  • U zit niet vast aan reistijd / kosten voor u of uw personeelsleden
  • Het advies kan direct in de praktijk toegepast worden

Social media training

Door vooraf te bespreken wat het niveau is van u of uw personeel kunnen wij een programma voor u samenstellen. Door een workshop of interactieve training aan u of uw personeel te geven blijft de tijd die u aan social media besteedt beperkt, terwijl u wel de voordelen hiervan meeneemt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van trainingen en workshops? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en antwoord te geven op eventuele vragen. Neem gerust contact met ons op.