Internet marketing

Internet marketing, ook wel online marketing genoemd, geeft u de mogelijkheid om meer te bereiken voor uw organisatie. Veelal wordt dit gebruikt voor de vermarkting van producten of diensten voor (commerciële) organisaties. Door internet marketing in te zetten wordt uw vindbaarheid vergroot waardoor uw een hoger online rendement kunt behalen.

Internet
marketing
diensten

Via verschillende internet marketing kanalen kunt u zorgen voor een hoger rendement. Dit zijn:

Bij internet marketing is het belangrijk dat verschillende werkgebieden samenvallen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een goede website én een goede online vindbaarheid voor de website. Afhankelijk van uw organisatie en wat uw wensen zijn, zal een online strategie geformuleerd worden. Met deze strategie kan hier door middel van verschillende internet marketing diensten invulling aan gegeven worden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) vallen onder de zoekmachine marketing, ook wel afgekort als SEM (Search Engine Marketing). E-mail marketing is een kanaal welke voor vele organisaties op basis van een klantenbestand gemakkelijk in te zetten is. Veel organisaties investeren in een eigen App maar de vermarkting hiervan wordt vaak over het hoofd gezien. Door middel van conversie optimalisatie kunnen er binnen hetzelfde aantal website bezoekers meer conversies (behaalde doelen) plaatsvinden.

Meer informatie

Bekijk de verschillende internet marketing mogelijkheden of neem contact met ons op.