Mobiele + app marketing

Internet is continu in beweging. De laatste jaren is het gebruik van internet op verschillende devices, zoals een smartphone of een tablet, steeds populairder geworden.
Door als organisatie mee te veranderen met deze nieuwe mogelijkheden, zorgt u ervoor dat u er voor de toekomst helemaal klaar voor bent.

Website en App

Mobiele website

We zien nog regelmatig dat een website niet geschikt is voor mobiel gebruik. Als uw organisatie voor een groot deel afhankelijk is van het online kanaal, heeft dit gelijk een grote impact. eZense kan in samenwerking met een web programmeur ondersteunen bij het realiseren van een mobiel toegankelijk website.

Meer informatie

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Mobiele app

Naast een mobiele website laten organisaties steeds vaker een mobiele app maken. Een app kan verschillende functionaliteiten bevatten. Voorbeelden van app functies zijn:

  • Informatie / kennisbank
  • Catalogus
  • Online shop
  • Communicatie
  • Ondersteuning voor bedrijfsvoering. (intern of extern)

Op het moment dat een app gemaakt is wordt vaak vergeten deze app te vermarkten. Ofwel, wie gaat de app gebruiken en hoe zorgen we dat deze doelgroep de app gaat downloaden en gebruiken? Ook zien we bedrijven een app laten ontwikkelen, zonder er een goede motivatie voor te hebben. In sommigen gevallen zou een website die goed mobiel toegankelijk is een betere strategie zijn.