Waarom u Google Consent Mode V2 moet installeren

Een rode knop voor jouw call-to-action of toch een zwarte? En gebruik je dan de tekst ‘Meld je aan’ of ‘Ontvang elke week de mooiste aanbiedingen’. Wat werkt beter? A/B-testen kunnen jou een antwoord geven op deze vragen.
1 juli 2024/door wpmanager

Zo helpen A/B-testen jou naar de beste versie van jouw website

Een rode knop voor jouw call-to-action of toch een zwarte? En gebruik je dan de tekst ‘Meld je aan’ of ‘Ontvang elke week de mooiste aanbiedingen’. Wat werkt beter? A/B-testen kunnen jou een antwoord geven op deze vragen.
5 februari 2024/door wpmanager

Pinterest als inspiratiebron én marketingmiddel

Wat begon als een plek voor het delen van inspirerende afbeeldingen en ideeën, is uitgegroeid tot een krachtige tool voor marketeers om hun producten en diensten te promoten. Is Pinterest Marketing iets voor jou?
9 januari 2024/door wpmanager

Wat zijn Google Performance Max Campagnes?

Als we de marketing van 2023 in één woord moeten samenvatten, dan is het AI. Teksten, Google Ads, beeldmateriaal. Overal kwam Artificial Intelligence terug. De Performance Max (PM) campagnes zijn daar een voorbeeld van.
29 december 2023/door wpmanager

Hoe beïnvloeden de kleuren op jouw website de gebruikerservaring?

Kleur is een van de krachtigste en meest expressieve elementen in webdesign. Het juiste kleurgebruik op jouw website heeft veel invloed op de gebruikerservaring.
14 december 2023/door wpmanager

De voordelen van een dark mode website

Bekijk jij websites in de donkere modus (dark mode) of liever niet? Deze modus heeft zo zijn voor- én nadelen, waar je ook bij het ontwerp van jouw website rekening mee moet houden.
27 november 2023/door wpmanager

De evolutie van webdesign

Op 29 oktober 1969 werd er voor het eerst een boodschap verzonden via twee verbonden computers. Dit was het startpunt van het internet en daarmee de evolutie van webdesign.
31 oktober 2023/door wpmanager

Welke aanspreekvorm past bij jouw – of uw – bedrijf?

Welke aanspreekvorm gebruik jij voor jouw klanten? De u-vorm of jij-vorm? We geven je tips die je helpen bij het maken van een keuze. En zoals je al merkt, bij eZense hebben we gekozen voor de je-/jij-vorm.
16 oktober 2023/door wpmanager

Toegankelijke website voor blinden en slechtzienden

Ongeveer 300.000 mensen in Nederland zijn slechtziend of blind. Waar kan jij rekening mee houden in het toegankelijk maken van de website voor deze groep? Lees verder voor alle tips.
6 oktober 2023/door wpmanager

Hoe maak ik mijn website toegankelijk voor dove en slechthorende mensen?

In Nederland zijn er 1,5 miljoen dove en slechthorende mensen. Ook voor deze groep moet de website toegankelijk zijn. We leggen je graag uit hoe je dit het beste kunt doen.
22 september 2023/door wpmanager

Mobile-First Design

Eerst de mobiele website ontwerpen, dan pas de desktop variant. Dat is mobile-first design. Lees dit blog voor alle voordelen van mobile-first ontwerp & bekijk de checklist.
5 september 2023/door wpmanager

De voor- en nadelen van Instagram Shopping

Maak jij al gebruik van Instagram Shopping voor jouw bedrijf? Of twijfel je nog? Lees dan nu alles over de voor- en nadelen van het IG Shopping platform.
24 augustus 2023/door wpmanager