De voordelen van een dark mode website

Bekijk jij websites in de donkere modus (dark mode) of liever niet? Deze modus heeft zo zijn voor- én nadelen, waar je ook bij het ontwerp van jouw website rekening mee moet houden.
27 november 2023/door wpmanager

De evolutie van webdesign

Op 29 oktober 1969 werd er voor het eerst een boodschap verzonden via twee verbonden computers. Dit was het startpunt van het internet en daarmee de evolutie van webdesign.
31 oktober 2023/door wpmanager

Welke aanspreekvorm past bij jouw – of uw – bedrijf?

Welke aanspreekvorm gebruik jij voor jouw klanten? De u-vorm of jij-vorm? We geven je tips die je helpen bij het maken van een keuze. En zoals je al merkt, bij eZense hebben we gekozen voor de je-/jij-vorm.
16 oktober 2023/door wpmanager

Toegankelijke website voor blinden en slechtzienden

Ongeveer 300.000 mensen in Nederland zijn slechtziend of blind. Waar kan jij rekening mee houden in het toegankelijk maken van de website voor deze groep? Lees verder voor alle tips.
6 oktober 2023/door wpmanager

Hoe maak ik mijn website toegankelijk voor dove en slechthorende mensen?

In Nederland zijn er 1,5 miljoen dove en slechthorende mensen. Ook voor deze groep moet de website toegankelijk zijn. We leggen je graag uit hoe je dit het beste kunt doen.
22 september 2023/door wpmanager

Mobile-First Design

Eerst de mobiele website ontwerpen, dan pas de desktop variant. Dat is mobile-first design. Lees dit blog voor alle voordelen van mobile-first ontwerp & bekijk de checklist.
5 september 2023/door wpmanager

De voor- en nadelen van Instagram Shopping

Maak jij al gebruik van Instagram Shopping voor jouw bedrijf? Of twijfel je nog? Lees dan nu alles over de voor- en nadelen van het IG Shopping platform.
24 augustus 2023/door wpmanager

Het effect van storytelling in marketing

Als marketeers willen we niet alleen onze producten en diensten verkopen, maar ook een band opbouwen met onze doelgroep. Een krachtig hulpmiddel dat dit mogelijk maakt, is storytelling.
8 augustus 2023/door wpmanager

Instagram Shopping – Is het de moeite waard voor mijn bedrijf?

Met Instagram Shopping kun je als bedrijf je Instagramprofiel en berichten omzetten in een interactieve winkelervaring. Maak jij al gebruik van de Instagram Shopping functie?
20 juli 2023/door wpmanager

Wat is PPC-marketing?

In de digitale wereld van vandaag is PPC-marketing (Pay-Per-Click) een krachtig instrument geworden. Wat is het en hoe pas je het toe?
5 juli 2023/door wpmanager

Black, grey en white hat SEO – wat zijn de verschillen?

Black, grey en white hat SEO. Dit zijn de verschillende SEO-technieken en waarom deze wel en juist niet worden gezien als goede of foute SEO.
23 juni 2023/door wpmanager

Tips voor effectieve e-mailmarketing

E-mail marketing is een van de oudste vormen van digitale marketing. Het is nog steeds een van de meest effectieve manieren om klanten te bereiken en te betrekken bij jouw bedrijf of organisatie.
9 juni 2023/door wpmanager