Web ontwikkeling

Een website of webshop laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen beslissing. De keuze om een webshop te laten ontwikkelen heeft bijna altijd het doel om directe (online) verkoop te genereren. Het ontwikkelen van een website kan meerdere doelen hebben zoals een online visitekaartje van uw organisatie, een weergave geven van uw bedrijfsactiviteiten, het verspreiden van nieuws onder uw doelgroep of misschien wel klantenbinding.

In de praktijk komt het vaak voor dat eerst een website of webshop ontwikkeld wordt en internet marketing later toegepast wordt. Vaak worden er achteraf op advies van een internet marketeer technische aanpassingen doorgevoerd. Dit heeft als nadeel dat er altijd meerdere keren aan een website of webshop gewerkt wordt en dat zorgt voor onnodig hoge kosten. Wij laten graag zien dat dit ook anders kan!

eZense ondersteunt bij de ontwikkeling van een website of webshop. Wij zorgen ervoor dat alle technische punten die belangrijk zijn bij een goede vindbaarheid in Google gelijk worden meegenomen. Door onze jarenlange kennis van conversie optimalisatie weten we wat werkt en wat niet. Tijdens de ontwikkeling van een website of webshop worden elementen van zoekmachine optimalisatie doorgevoerd, zodat de basis gelijk goed staat. Wel zo effectief!

Web ontwikkeling

Bent u van plan om een website te laten ontwikkelen? eZense zorgt ervoor dat uw website techniek aansluit bij de vereisten van zoekmachine marketing. Wij begeleiden u bij het website beheer zodat u in de toekomst wijzigingen kunt doorvoeren. Een wens van vele organisaties!

Een website laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen keuze. Het kan zijn dat u al een website heeft en dat deze vernieuwd wordt of dat u nog geen website had. De reden waarom u een website laat ontwikkelen is erg belangrijk voor hoe de website eruit komt te zien (vormgeving) en bepaalt welke functies u nodig heeft (techniek).

Een goede basis is essentieel

Steeds meer mensen zoeken online op producten of diensten middels een zoekmachine. Als mensen producten, diensten of misschien op uw bedrijfsnaam zoeken is het noodzakelijk dat de eerste indruk goed is. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om als basis door te voeren bij de ontwikkeling van een website.

Meer bereiken met uw website

Elke website heeft een bepaald doel. Door middel van internet marketing kunt u ervoor zorgen dat uw online rendement stijgt passend bij uw doel. Bekijk de mogelijkheden van onze dienstverlening!

Een goede begeleiding

Tijdens de ontwikkeling van een website komt veel kijken. Veel organisaties hebben de wens dat het beheer bij hun eigen medewerkers kan komen te liggen, zodat zij zelf wijzigingen kunnen doorvoeren. eZense begeleidt u of uw medewerkers graag bij de realisatie van een nieuwe website. We laten zien hoe de website gewijzigd kan worden en hoe deze gereed gemaakt kan worden voor de toekomst. Middels internet marketing consultancy kunnen wij u zowel op ons eigen kantoor als op locatie begeleiden. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op!

Webshop ontwikkeling

Bent u van plan om online verkoop te realiseren middels een webshop?
Wij zorgen ervoor dat uw webshop succesvol opgeleverd wordt en dat deze klaar staat voor de toekomst.
Wij begeleiden u bij het beheer of het onderhoud.

Als u online producten wilt gaan verkopen is het laten ontwikkelingen van een webshop een goede keuze. Bij een webshop is het erg belangrijk dat de techniek van de webshop goed ingeregeld wordt. Het doel van de webshop is om online verkoop te gaan genereren. Veel webshops zorgen dat zij inspelen op zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Een goede basis is essentieel

Tijdens de ontwikkeling van een webshop is het belangrijk dat de basis goed wordt neergezet. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor een goede vindbaarheid. Als mensen zoeken op producten die u aanbiedt is het belangrijk dat u gelijk naar voren komt en het liefst eerder dan uw concurrent. Door onze jarenlange ervaring in internet marketing weten wij hier een goede strategie voor uit te zetten!

Een hoger rendement

Bij een webshop is een hoog rendement erg gewenst. Internet marketing is een zeer effectieve manier om uw producten onder de aandacht te brengen en hier een hoog rendement uit te realiseren.

Een goede begeleiding

Het vullen van een webshop is vaak een hele opgave. Bij het vullen van de webshop is het erg belangrijk dat alle producten de juiste kenmerken bevatten en dat u het resultaat van uw webshop goed kunt doormeten. We helpen u graag verder! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van web- en webshop ontwikkeling? Wij gaan graag met u in gesprek om de
mogelijkheden te bespreken en antwoord te geven op eventuele vragen. Neem gerust contact met ons op.