Web ontwikkeling

 Een website of webshop laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen beslissing. De keuze om een webshop te laten ontwikkelen heeft bijna altijd het doel om directe (online) verkoop te genereren. Het ontwikkelen van een website kan meerdere doelen hebben zoals een online visitekaartje van uw organisatie, een weergave geven van uw bedrijfsactiviteiten, het verspreiden van nieuws onder uw doelgroep of misschien wel klantenbinding.
In de praktijk komt het vaak voor dat eerst een website of webshop ontwikkeld wordt en internet marketing later toegepast wordt. Vaak worden er achteraf op advies van een internet marketeer technische aanpassingen doorgevoerd. Dit heeft als nadeel dat er altijd meerdere keren aan een website of webshop gewerkt wordt en dat zorgt voor onnodig hoge kosten. Wij laten graag zien dat dit ook anders kan!

eZense ondersteunt bij de ontwikkeling van een website of webshop. Wij zorgen ervoor dat alle technische punten die belangrijk zijn bij een goede vindbaarheid in Google gelijk worden meegenomen. Door onze jarenlange kennis van conversie optimalisatie weten we wat werkt en wat niet. Tijdens de ontwikkeling van een website of webshop worden elementen van zoekmachine optimalisatie doorgevoerd, zodat de basis gelijk goed staat. Wel zo effectief!

Website ontwikkeling

Bent u van plan om een website te laten ontwikkelen? eZense zorgt ervoor dat uw website techniek aansluit bij de vereisten van zoekmachine marketing. Wij begeleiden u bij het website beheer zodat u in de toekomst wijzigingen kunt doorvoeren. Een wens van vele organisaties!
Lees meer over website ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Bent u van plan om online verkoop te realiseren middels een webshop? Wij zorgen ervoor dat uw webshop succesvol opgeleverd wordt en dat deze klaar staat voor de toekomst. Wij begeleiden u bij het beheer of het onderhoud.
Lees meer over webshop ontwikkeling