Diensten

Vanuit de online marketing gedachte is het belangrijk om een goede strategie te formuleren, zodat er gestuurd kan worden op het behalen van doelstellingen. Bij aanvang van elke dienstverlening starten wij met het in kaart brengen van deze strategie. Als de strategie geformuleerd is, kan er een keuze gemaakt worden uit vele internet marketing mogelijkheden.
Deze zijn onderverdeeld in een viertal hoofdgroepen.

Consultancy en Training

Als u of uw medewerkers meer willen weten over internet marketing of social media kan eZense trainingen en workshop verzorgen. Dit kan zowel op ons kantoor in onze presentatieruimte of op uw eigen locatie.
Lees meer over consultancy en training

Internet marketing

Internet marketing wordt toegepast op het moment dat u via de online kanalen meer wilt bereiken. Het verhogen van het online rendement en het nastreven van uw online doelstellingen zijn leidend bij elk internet marketing traject.
Lees meer over internet marketing

Social media

Social media is hot! Het is belangrijk dat u goed vindbaar bent via de juiste kanalen. Het is belangrijk om effectief te werk te gaan om geen kostbare tijd te verliezen. We kunnen uw kanalen inrichten, onderhouden of gerichte campagnes maken.
Lees meer over social media

Web ontwikkeling

Een website of webshop laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen keuze. eZense zorgt ervoor dat uw website techniek aansluit bij de vereisten van zoekmachine marketing. Wij begeleiden u bij het website beheer zodat u in de toekomst wijzigingen kunt doorvoeren.
Lees meer over web ontwikkeling