Consultancy & training

Als u of uw medewerkers meer willen weten over internet marketing of social media kan eZense trainingen en workshop verzorgen. Dit kan zowel op ons kantoor in onze presentatieruimte of op uw eigen locatie.

Internet marketing

Internet marketing wordt toegepast op het moment dat u via de online kanalen meer wilt bereiken. Het verhogen van het online rendement en het nastreven van uw online doelstellingen zijn leidend bij elk internet marketing traject.

Social media

Social media is hot! Het is belangrijk dat u goed vindbaar bent via de juiste kanalen. Het is belangrijk om effectief te werk te gaan om geen kostbare tijd te verliezen. We kunnen uw kanalen inrichten, onderhouden of gerichte campagnes maken.

Web ontwikkeling

Een website of webshop laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen keuze. eZense zorgt ervoor dat uw website techniek aansluit bij de vereisten van zoekmachine marketing. Wij begeleiden u bij het website beheer zodat u in de toekomst wijzigingen kunt doorvoeren.

“De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.”