Consultancy & training

Als jij of jouw medewerkers meer willen weten over internet marketing of social media kan eZense trainingen en workshop verzorgen. Dit kan zowel op ons kantoor in onze presentatieruimte of op jouw eigen locatie.

Internet marketing

Internet marketing wordt toegepast op het moment dat je via de online kanalen meer wilt bereiken. Het verhogen van het online rendement en het nastreven van jouw online doelstellingen zijn leidend bij elk internet marketing traject.

Social media

Social media is hot! Het is belangrijk dat je goed vindbaar bent via de juiste kanalen. Het is belangrijk om effectief te werk te gaan om geen kostbare tijd te verliezen. We kunnen jouw kanalen inrichten, onderhouden of gerichte campagnes maken.

Web ontwikkeling

Een website of webshop laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen keuze. eZense zorgt ervoor dat jouw website techniek aansluit bij de vereisten van zoekmachine marketing. Wij begeleiden je bij het website beheer zodat je in de toekomst wijzigingen kunt doorvoeren.

“De missie van eZense is om internet marketing door middel van innovatieve dienstverlening transparant en meetbaar te maken voor het bedrijfsleven, waarbij doorontwikkeling en rendement centraal staan.”