Social Media

 Social media is hot! Dat weet inmiddels iedereen. Het is noodzakelijk dat uw bedrijf ook via de belangrijkste kanalen goed vindbaar is. eZense kan u op diverse manieren ondersteunen. Mogelijkheden eZense kan u op verschillende manieren ondersteunen. Dit kan onder andere door:

Social media kanalen

Via verschillende social media kanalen kunt u meer bezoekers naar uw website trekken en een grotere naamsbekendheid opbouwen. We lichten er een aantal toe.

Facebook

Facebook is in 2004 ontstaan en in 2008 kwam er een Nederlandse versie online. Het online profielennetwerk is inmiddels toegenomen tot 1,15 miljard gebruikers wereldwijd. Omdat Facebook in een korte tijd zo ontzettend populair is geworden is het belangrijk dat uw organisatie hier ook in participeert. Want wat is nu mooier dan klanten te werven en te onderhouden via een nieuw kanaal. Belangrijk is dat u een juiste bedrijfsvermelding krijgt. Na het inregelen van de juiste elementen is het belangrijk dat u de juiste berichten verspreid om zo uw netwerk op te bouwen en uit te breiden. Het grote voordeel van dit kanaal is dat, als iemand een bericht van uw organisatie “liked” of hierop reageert, deze facebook gebruiker dit met al zijn vrienden deelt. Binnen no-time bereikt u bij de juiste berichten dus een enorme groep mensen!

Twitter

Twitter is in 2006 opgezet en heeft nu ongeveer 1,5 miljard gebruikers. Via Twitter kan er een kort bericht van maximaal 140 tekens verstuurd worden naar de volgers die elke gebruiker heeft. Vooral als een organisatie vaak vernieuwende dingen, nieuwtjes en feiten heeft is Twitter een belangrijk kanaal om in deel te nemen.

Andere social media

Ook andere social media zoals Google + (500 miljoen gebruikers), Pinterest (70 miljoen gebruikers), Youtube (1 miljard bezoekers) en LinkedIn (238 miljoen gebruikers) zijn belangrijke kanalen om mee rekening te houden.

Advies op maat

Voor elke organisatie geldt een andere social media strategie. Dit is de reden dat het belangrijk is om in kaart te brengen op welk kanaal uw doelgroep actief is en aan welke berichten zij behoefte heeft. eZense geeft u graag advies over de vele mogelijkheden van social media marketing. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.