Social Media workshop + training

Een workshop social media brengt uw bedrijf volledig op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen en kan u adviseren bij uw social media beleid. Social media bestaat inmiddels een aantal jaren en vele bedrijven nemen hier ook deel aan. Niet elk bedrijf is actief op social media.

Als een bedrijf niet actief is op social media kan dit verschillende redenen hebben. Doordat bedrijven vaak niet weten hoe zie hier mee om moeten gaan, nemen ze niet deel aan social media. Sommigen bedrijven zien het als een bedreiging dat medewerkers de hele dag op hun eigen social media zitten. Een gemiste kans in onze ogen. Met een goed beleid loont het zich zeer zeker terug!

Social media workshop en training

Een social media workshop en (interactieve) training kan zowel vanuit eigen kantoor gegeven worden als op locatie. Op eigen locatie heeft verschillende voordelen:

  • Vertrouwde omgeving
  • Er kunnen instructies op de werkplek gegeven worden
  • U zit niet vast aan reistijd / kosten voor u of uw personeelsleden
  • Het advies kan direct in de praktijk toegepast worden

Social media training

Door vooraf te bespreken wat het niveau is van u of uw personeel kunnen wij een programma voor u samenstellen. Door een workshop of interactieve training aan u of uw personeel te geven blijft de tijd die u aan social media besteedt beperkt, terwijl u wel de voordelen hiervan meeneemt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een social media workshop of training? Neem gerust contact op.