Stage bij eZense!

Ben jij op zoek naar een stageplek met een grote diversiteit aan werkzaamheden en wil je graag iets leren over online marketing en het bouwen van websites?  eZense is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als online marketingbureau werken wij voor veel verschillende bedrijven in diverse maten en branches. Daarnaast zijn wij eigenaar van een aantal webshops en actief aanwezig op de affiliate markt.

Door de veelzijdigheid van onze werkzaamheden is er meer dan genoeg te doen voor een stagiaire die wil leren. De toekomst ligt online, dus wil je je online kennis uitbreiden, heb je een goede kennis van de Nederlandse taal en ben je leergierig? Dan heeft eZense een mooie stageplek beschikbaar. Ons werkgebied bevindt zich voor het grootste deel in Twente, maar we zijn ook actief in de rest van Nederland. Daarnaast zijn we bezig met een uitbreiding naar het buitenland, voertaal Engels of Duits. Jouw werkplek is in basis in Almelo, afhankelijk van jouw inzet en interesse is het mogelijk om mee te gaan naar een consultancy opdracht of een sales gesprek.

Wie zoeken wij?

Een stagiaire bij eZense heeft in elk geval voldoende motivatie en de wil om echt iets te leren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, Engels en/of een andere vreemde taal is mooi meegenomen.

eZense heeft een breed scala aan klanten en werkzaamheden. Afhankelijk van jouw inzet en interesse kan je ingezet worden op verschillende projecten en doelgroepen. eZense werkt met een klein team en heeft veelal een goede, persoonlijke relatie met haar klanten.

Hoe kan je reageren?

Al onze stageplekken staan op Stagemarkt.nl. Staat jouw opleiding hier niet bij en denk je toch dat je bij ons op de juiste plek bent? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Natuurlijk ontvangen we graag jouw CV en motivatie, ook horen we graag de naam van je opleiding en opleidingsinstituut, het niveau van je opleiding en in welk leerjaar je zit, de exacte periode en het aantal dagen per week dat je stage moet lopen.