1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Google
  4. Hoe optimaliseer ik mijn website zonder te spammen?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Trends
  4. Hoe optimaliseer ik mijn website zonder te spammen?

Hoe optimaliseer ik mijn website zonder te spammen?

Google heeft recent meer informatie gegeven over het nieuwe Google spam algoritme. Wil je hoge rankings krijgen in Google, of in andere zoekmachines, probeer dan te allen tijde het gebruik van spam technieken te vermijden. Spam zal na een tijd hoe dan ook worden bestraft. Maar hoe optimaliseer je jouw website zonder te spammen?

Wat zijn dan vormen van spammen? Onder andere het dupliceren van domeinen, Javascript redirects, onzichtbare tekst en H1’s, het toevoegen van een grote hoeveelheid links en links van bedrieglijke website zijn spam. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Het zijn manieren om je website op een vaak snelle manier hoog in de rankings te krijgen. Echter is het met een steeds beter wordend algoritme ook een kwestie van tijd voordat een zoekmachine als Google het markeert als spam.

Gebruik de zogenaamde ‘white-hat’ SEO-methodes om blijvende resultaten te behalen. Dit zijn SEO-tactieken die voldoen aan de voorwaarden van de grote zoekmachines als Google. Houd je aan de regels en profiteer zonder gedoe van alles wat SEO te bieden heeft. Dit heeft voordelen voor elke partij die om informatie vraagt:

Zoekmachines: Het is positief voor zoekmachines, omdat zij content krijgen die eenvoudig te begrijpen is en die inhoud van hoge kwaliteit bevatten. Inhoud waar de bezoekers naar zoeken.

Zoekenden: Het is daarnaast positief voor degene die een zoekopdracht uitvoert, omdat zij het best mogelijke antwoord krijgen op hun zoekvraag. Wanneer zijn zoeken op zwembad 1 x 3 meter dan krijgen ze ook zwembaden te zien van die afmeting.

Websiteeigenaren: Verder is het goed voor de website zelf, omdat zij bezoekers krijgen die ook daadwerkelijk over kunnen gaan in een aankoop, omdat ze op de juiste pagina zijn belandt.

Op deze manier groeien je rankings gestaag en krijg je een veel betere prestatie op de lange termijn.

Was this article helpful?

Related Articles

Hulp nodig?

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem contact met ons op