Instagram Shopping – Is het de moeite waard voor mijn bedrijf?

Met Instagram Shopping kun je als bedrijf je Instagramprofiel en berichten omzetten in een interactieve winkelervaring. Maak jij al gebruik van de Instagram Shopping functie?
20 juli 2023/door wpmanager

Wat is PPC-marketing?

In de digitale wereld van vandaag is PPC-marketing (Pay-Per-Click) een krachtig instrument geworden. Wat is het en hoe pas je het toe?
5 juli 2023/door wpmanager

Black, grey en white hat SEO – wat zijn de verschillen?

Black, grey en white hat SEO. Dit zijn de verschillende SEO-technieken en waarom deze wel en juist niet worden gezien als goede of foute SEO.
23 juni 2023/door wpmanager

Tips voor effectieve e-mailmarketing

E-mail marketing is een van de oudste vormen van digitale marketing. Het is nog steeds een van de meest effectieve manieren om klanten te bereiken en te betrekken bij jouw bedrijf of organisatie.
9 juni 2023/door wpmanager

Wat is influencer marketing?

Het kan je bijna niet ontgaan zijn; de ontwikkelingen en opkomst van chatbots. Zowel in positieve als negatieve zin zijn ze de laatste tijd veelvuldig in het nieuws geweest.
25 mei 2023/door wpmanager

Chatbots – De voordelen én gevaren

Het kan je bijna niet ontgaan zijn; de ontwikkelingen en opkomst van chatbots. Zowel in positieve als negatieve zin zijn ze de laatste tijd veelvuldig in het nieuws geweest.
12 mei 2023/door wpmanager

Wat maakt een product review een goede review?

Wat maakt een goede productreview? Google Search heeft een nieuwe update gelanceerd waarmee productreviews nog beter worden beoordeeld. Leer nu hoe je jouw productreviews kunt verbeteren.
24 maart 2023/door wpmanager

Google Ad Grants: 20 jaar hulp aan non-profitorganisaties

Ben jij een non-profitorganisatie? Dan kun je in aanmerking komen voor Google Ad Grants. Een gratis budget van Google voor adverteren - bijv. in de zoektocht naar vrijwilligers en fondsen.
2 maart 2023/door wpmanager

Google Bard – Het antwoord van Google op ChatGPT?

Met de introductie van Bard speelt Google in om de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van AI en chatbots. Wat maakt Bard onderscheidend van de rest?
10 februari 2023/door wpmanager

Google ondersteunt in 2023 geen vergelijkbare doelgroepen meer

Google ondersteunt vanaf 1 mei 2023 geen vergelijkbare doelgroepen meer. Lees in dit blog alles over de gevolgen voor jouw campagnes en advertentiegroepen.
14 december 2022/door wpmanager

Nieuw in de gestructureerde data: weergave voor- en nadelen

Structured data is – naast het schrijven van relevante content - een van de beste manieren om je SEO te verbeteren en op te vallen binnen de (hoge) zoekresultaten.
15 augustus 2022/door wpmanager

Waarom heeft je bedrijf een LinkedIn-bedrijfspagina nodig?

In deze blog lees je hoe belangrijk LinkedIn is en geven we je tips over hoe je jouw eigen LinkedIn-bedrijfspagina kan verbeteren.
10 juni 2022/door wpmanager